Legepladser

Legepladser i alle størrelser!

Legepladser er atraktivt for børn i alle aldre. Har du planer om etaplering af en legeplads eller trænger den gamle legeplads til en renovering, så kontakt os - vi har mange års erfaring i både anlæg af nye legepladser samt renovering af gamle legepladser.

Nye legepladser

Legepladser kan laves på mange forskellige måder og i mange forskellige materialer. Stort set så er det kun fantasien der sætter grænser. Vi leverer alle former for legepladser, legeredskaber og tilbehør. Det kan være præfabrikerede legepladser i træ, plast eller stål - eller legepladser som konstrueres på stedet og i harmoni med de naturliger omgivelser. Vore produkter er godkendt og certificeret i henhold til gældende bestemmelser med mindre andet er anført.

Entrepanør arbejde

Vi udfører alle former for entrepanør arbejde i forbindelse med etablering af din nye legeplads eller andet. Ring til os og få et godt tilbud.

Renovering

Er den gamle legeplads ved at være nedslidte og kedelige, så lad os renovere dem med blant andet nyt faldsand, kunstgræs, nye udfordringer eller andre ting. Ring til os og få et godt tilbud.


 

Grindsted Billard og Minigolf APS                                 

Thorsvej 106  |  7200 Grindsted  |  CVR: 36438797  |  Telefon: 75320800  |  Torben 26753450,  Jacob 22320248                                            |   info@grindsted-billard.dk Bank  Reg: 7780 Konto: 0002183606